有關余媽媽:
~資深教育工作者為屋企打拼的在職媽媽Blogger

余媽媽的分享:
~愛四圍遊,四圍食,四圍玩
~愛分享: 親子育兒資訊、母嬰用品攻略、 有營食譜、美容護膚心得、美食及旅遊平。靚。正推介!!!

有關產品試用/出席活動/意見,歡迎與余媽媽聯絡:qsmartland@gmail.com

2020年1月31日 星期五

對抗惡菌好幫手

 病菌肆虐令我地今個新年過得很"特別"~ 第一次要戴住口罩去拜年, 第一次去旅行加插買口罩行程可惜我地唔夠人搶, 口罩早已售完, 所以到而家仍然1盒都買唔到, 家中嘅存貨已用得七七八八, 都咪話唔憂心! 新嘅一年, 我地但求身體健康, 百毒不侵. 停課期間, 如果要同小朋友外出, 記得必須做足預防措施! 口罩同消毒用品一定不可少~


媽媽嘅手袋裏常備 #AQ消毒噴霧 旁身以對抗惡菌! 去餐廳食飯前會用佢嚟噴吓枱面會安心啲~ 搭完扶手電梯同公共交通工具都一定會噴吓雙手, 安全至上!希望武漢肺炎及流感等病菌通通都埋唔到我地身!


#AQ防疫科技水 成分天然無添加化學成分, 口服無害, 殺菌高達 99.999%有助從源頭撲滅病菌, 有效防止交叉感染, 提升抵抗力, 全面守護健康, BB濕疹問題也可用嚟舒緩, 而且還能防敏感!

最鍾意AQ嘅多功能滅菌配方, 可以直接接觸噴皮膚, 入口都得, 用途廣泛另外備有幼兒,女士,寵物及淨化家居配方, 配合我地各種日常需要, 十分方便~而家武漢肺炎疫情咁嚴峻, 一定要常常消毒雙手啦!


惡菌橫行, 加上空氣質素又差, 所以我地外出都會拎埋 #AQ納米殺菌抗敏機 佢機仔細細,拎出街十分方便! 除左可以用佢嚟殺菌消毒, 仲可以舒緩鼻敏感症等狀, 如流鼻水和咳嗽等,支援上呼吸道健康, 可謂一機多用,  用法非常簡單, 只需倒入少量AQ FC, 跟住開機就可以開始淨化了~   

霧化出嚟嘅份子好幼細, 聞到令人好舒服啊! 預防措施唔會嚴多, 做左可以買個安心! 祝大家鼠年健康快樂! 遠離惡菌!


▶AQ銷售點 https://bit.ly/2QfirSR






以下是余媽媽&余小bのFacebook~





 https://www.facebook.com/pages/%E4%BD%99%E5%AA%BD%E5%AA%BD%E6%89%8B%E8%A8%98/887744237908167

#讚好  #設定 <余媽媽手記> fb專頁為「搶先看」就不會錯過最新親子/飲食/旅遊/美容情報喇


有關產品試用/活動邀請,歡迎與余媽媽聯絡
Email: qsmartland@gmail.com



沒有留言:

張貼留言